Košík
Košík je prázdný

RegioJet společně s Cibule.Jidlo pořádají soutěž o školu vaření s Filipem Sajlerem

Společnost RegioJet, největší soukromý železniční dopravce ve střední Evropě, vyhlašuje ve spolupráci s dodavatelem balených teplých jídel prémiové kvality Cibule.Jidlo soutěž o školu vaření Masterclass.

Brno, 16. března 2023 - Společnost RegioJet, největší soukromý železniční dopravce ve střední Evropě, vyhlašuje ve spolupráci s dodavatelem balených teplých jídel prémiové kvality Cibule.Jidlo soutěž o školu vaření Masterclass. Na vítěze čeká půldenní kurz vaření pod vedením špičkového šéfkuchaře Filipa Sajlera.


RegioJet zahajuje dnešním dnem ve spolupráci se značkou Cibule.Jidlo, která dodává na palubu jeho vlaků kvalitní teplá jídla, soutěž. Ta je pro všechny, kteří se chtějí nejen zdokonalit ve vaření, ale zažít jedinečnou atmosféru školy vaření s profesionálním kuchařem a zároveň známou osobností. Vyhlášený český šéfkuchař Filip Sajler provede výherce krok po kroku postupy vaření a předvede skvělé triky, které ohromí jakoukoliv společnost.


Soutěže se může zúčastnit každý, kdo jezdí vlakem RegioJet. Stačí na webové stránce https://www.cibulejidlo.cz/regiojet-cooking-class/ vyplnit přihlašovací formulář včetně čísla jízdenky, zodpovědět pár krátkých otázek ohledně nabídky občerstvení ve vlacích a zařadit se tak do slosování o hlavní cenu, kterou je účast ve škole vaření. Samotná akce se bude konat 22. března 2023 od 15:30 do 20:30 v prostorách Perfect Canteen Churchill Square, Italská 67, Praha. Kromě Filipa Sajlera budou se akce zúčastní zástupci společnosti RegioJet nebo známí čeští influenceři.


Akce vznikla spontánně jako výsledek spolupráce s Filipem Sajlerem, který se svojí značkou Cibule.Jidlo dodává do vlaků RegioJet kvalitní jídla připravená z výběrových surovin. “Filip není jen dodavatelem výborných pokrmů, které jsou součástí našeho palubního menu, ale také vynikajícím kuchařem. Nadchla nás proto myšlenka nechat některé z našich cestujících nahlédnout pod pokličku jeho kulinářskému umění. Je to skvělá příležitost jak získat zkušenost s moderní gastronomií,” říká Kristýna Böhmová, brand manažerka RegioJet.


“Cílem akce je ukázat veřejnosti aktuální trendy v gastronomii. Kvalitní a chutné jídlo by nemělo být výsadou pouze špičkových restaurací, ale mělo by být dostupné kdykoliv a kdekoliv, a to i na železnici. Tato myšlenka nás s Filipem Sajlerem spojuje,” dodává Kristýna Böhmová.


Spolupráce předního evropského dopravce s předním českým kuchařem v tomto odvětví je důkazem, že se cestující RegioJet mohou do budoucna těšit na spoustu chutných a kvalitních jídel za bezkonkurenční ceny.


“Cibule.Jídlo se zrodila z touhy nabídnout lidem jídlo jako v restauraci. Jídlo, které si lidé budou moct vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Dali jsme proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů a špičkovou skandinávskou technologii. Více jak dva roky všichni společně ladili komplexní řešení a každý detail. Cibule. se stala naší vášní. Jídlo od Cibule. můžete mít vždy doma v lednici nebo třeba ve vlaku, nemusíte na něj čekat, je připraveno k rychlému ohřátí a servírování, je to řešení bez kompromisu,” říká Filip Sajler, šéfkuchař a CEO Cibule.Jidlo.


Další informace a kontakt:

Alexandra Janoušek Kostřicová, PR manažerka

Email: alexandra.janousek@regiojet.cz

Tel. +420 777 728 082

;