Dovolena.cz spouští novou online pobočku pro ještě pohodlnější plánování dovolených

Brno, 29. května 2024 - Portál Dovolena.cz, který je předním poskytovatelem zájezdů a dovolených v České republice, s potěšením oznamuje spuštění své nové online pobočky. Tento inovativní projekt byl zahájen v květnu a umožňuje zákazníkům plánovat svou dovolenou z pohodlí domova nebo jakéhokoliv místa s internetovým připojením.

Díky nové online platformě mohou zákazníci rezervovat videohovory s prodejci zájezdů a dovolených podle svého výběru času v online plánovači. Tato služba zajišťuje stejně kvalitní a osobní přístup, jakého by se dostalo při návštěvě tradiční kamenné pobočky.

„Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout našim klientům tento nový způsob plánování dovolené, který výrazně šetří jejich čas a snižuje stres z plánování. Věříme, že on-line poradenství výběru země, lokality či konkrétního zájezdu bude pro naše zákazníky přínosné,“ říká Martina Hrnčířová, ředitelka prodeje STUDENT AGENCY TRAVEL, jejíž je Dovolena.cz součástí.

Online pobočka je dostupná od pondělí do soboty v čase od 9:00 do 22:00 a v neděli od 10:00 do 22:00. Během těchto hodin je tým Dovolena.cz připraven poskytnout kompletní servis, včetně poradenství, rezervace a vyřízení všech požadavků spojených s plánováním dovolené.

Pro více informací o službách Dovolena.cz nebo pro rezervaci vašeho videohovoru, prosím, navštivte naši webovou stránku na www.dovolena.cz

Informace o Dovolena.cz

Portál Dovolena.cz od STUDENT AGENCY nabízí nejširší nabídku zájezdů od českých, německých a rakouských, polských a slovenských cestovních kanceláří na jednom místě. Dovolena.cz umožňuje snadno a přehledně v jednom okně prohlížeče porovnávat nabídky jednotlivých tuzemských i zahraničních CK. Klient si tak může vybrat zájezd přesně podle svých požadavků za nejvýhodnější cenu. Portál zajišťuje také individuální cesty na míru a další služby spojené s nákupem dovolené, například sjednání pojištění na cesty, zajištění letenek, zvýhodněné parkování nebo dopravu autobusy RegioJet na vybraná letiště.